• Kontakt broj

+385 1 3694 100

 
  • E-mail

info@ask.com.hr

O nama

TKO SMO MI?

Tvrtka ASK osnovana je 1993. godine unutar djelatnosti usmjerene na proizvodnju, inženjering, zastupstva, međunarodnu i unutarnju trgovinu. Zapošljava desetak djelatnika, većinom elektro-struke.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu na Trešnjevci u Uskočkoj ulici br.33, gdje se nalazi uprava zajedno sa komercijalom i jednim od skladišta koje tvrtka posjeduje uključujući vozni park. Druga naša skladišta nalaze se u krugu tvrtke Končar na adresi Fallerovo šetalište 22.

Zašto odabrati nas?

U okviru proizvodnje i inženjeringa težište smo bazirali na proizvodnji upravljačkih, mjernih  razvodnih i regulacionih uređaja, te na projektiranju i izvedbi elektromotornih pogona i servisa, a potom i na veleprodaju elektromaterijala, kabela i vodiča te rasvjete gdje ASK d.o.o. posljednjih dvadeset godina utemeljio kao jedno od vodećih domaćih tvrtki i na području veleprodaje elektro opreme za industriju, elektro gospodarstvo i elektroinstalacijske tvrtke.

Više od 3000 poslovnih partnera

ASK d.o.o. je danas izrastao u specijaliziranog distributera elektrotehničkih materijala i proizvoda koji su svojom tradicijom profesionalan i pouzdan partner.

Suradnja sa preko 3000 poslovnih partnera, od čega 10% stranih, rezultat su strategije odgovornog pristupa u poslovnoj etici, izgrađenog na poštenju i komunikaciji, te zajedničkom uvažavanju i razumijevanju sa poslovnim partnerima.

Misija i vizija

Naš rad i trud temelji se na tradiciji i otvorenosti prema novim izazovima modernog poslovanja. Uz savjetovanje i nuđenje odgovarajućih rješenja svoju prepoznatljivost na tržištu gradimo brzim odzivom na potrebe naših kupaca. Uz kvalitetne proizvode, čiju gamu konstantno širimo a koji su svi redom najrenomiranijih svjetskih proizvođača, jamčimo vam da ćete kupujući kod nas donijeti najbolju odluku te za svoj novac dobiti najviše.

ASK d.o.o.

ASK logo

28 godina iskustva usmjerenog na proizvodnju, inženjering, zastupstva, međunarodnu i unutarnju trgovinu.

Kontakt

    Uskočka 33, 10 000 Zagreb

   +385 1 3694 100
     +385 1 3694 100
     +385 1 3010 717
     +385 1 3691 675


   info@ask.com.hr

Copyright © ASK d.o.o. All rights reserved. - website by getim.hr

Uvjeti korištenja